Kontakinformasjon:

Mandag - Torsdag   07.45 - 20.00  
Fredag  07.45 - 17.00
Lørdag  09.00 - 15.00

 

  
   755 222 33

 

Dronningensgt. 28,
8006 Bodø 
(I 2.etg over Meglerhuset)

 

opplevelsen
@lillegaardtannklinikk.no

 


Du finner oss her: 

Se større kart!

Tannbleking

Førsteinntrykket starter med smilet.  

Hvis du ønsker å få den beste responsen fra andre mennesker, hvis du ønsker at andre skal sitte igjen med den beste mulige inntrykket av deg, hvis du ønsker å føle deg mer på topp enn noen gang tidligere, da kan tannbleking være noe for deg.


Tannbleking - slik foregår det!

Den vanligste blekemetoden (kosmetisk tannpleie) utføres med en blekeskinne som fremstilles individuelt for hver pasient. Behandlingen utføres av pasienten selv. Før en bleking påbegynnes får pasienten alltid utførlig instruksjon av oss. 

Først tar vi et avtrykk av tennene dine, både oppe og nede. I avtrykket helles det deretter gips. På gipsmodellene fremstilles en individuelt tilpasset form, en såkalt blekeskinne. Blekeskinnene dine henter du hos oss, og du får med deg blekegele hjem, klar for å sette igang. 

Før behandlingen hjemme appliserer pasienten blekemiddelet i skinnen som deretter plasseres over tennene. De fleste blekemidler er mest aktive de første timene og det finnes midler for både dag- og nattbleking. 

Avhengig av type misfarging og ønsket resultat gjentas behandlingen i et antall dager eller netter. Det vanligste er mellom 3 - 5 ganger pr. behandlingsperiode. 

Resultatet avhenger av årsaken til misfargingen. Nesten alle behandlinger 
fører til lysere tenner.


Blekingens varighet

Varigheten av bleking er individuell. Som oftest holder det i flere år. Bleker du hjemme kan du spare på blekeskinnen. På denne måten kan du bare kjøpe ekstra blekemiddel hos oss om du vil gjenta behandlingen. 

Varigheten blir selvfølgelig bedre om du steller godt med tennene dine. Unngå gjerne fargestoffer som gir misfarginger på tennene, som f.eks de som finnes i tobakk, kaffe, te og vin, under og rett etter blekebehandlingen.

Gratis parkering

Vi betaler din parkering under behandlingstiden. Opplys om din parkeringssats ved skranken!

Studentrabatt

Vårt samarbeid med Universitetet i Nordland medfører at vi nå kan tilby studenter 25% rabatt på undersøkelser og behandlinger.   

Introduksjonstilbud

Nye pasienter får et intro- duksjonstilbud på 530,- for full undersøkelse, tannrens, salt- blåsing, samt røntgen / OPG.