Kontakinformasjon:

Mandag - Torsdag   07.45 - 20.00  
Fredag  07.45 - 17.00
Lørdag  09.00 - 15.00

 

  
   755 222 33

 

Dronningensgt. 28,
8006 Bodø 
(I 2.etg over Meglerhuset)

 

opplevelsen
@lillegaardtannklinikk.no

 


Du finner oss her: 

Se større kart!

Ansatte

Ansatte2

Odd Magnar Lillegaard (Odd) er vår mest erfarne tannlege. Han er en ekte Bodø-gutt med stor interesse for kunst, spesielt for akvareller. Hans flotte, egenproduserte malerier kan du se når du er hos oss. Odd er også veldig glad i å gå fine turer i den flotte Bodømarka. Motivasjonen hans for å jobbe som tannlege er trivsel på arbeidsplassen, utfordringer på tannlegeyrket samt det å behandle ulike mennesker.

Hanne har vært vår trofaste tannhelsesekretær de siste 14 årene. Hun er fra Sundøya på Helgeland men fant lykken hos Lillegaard Tannklinikk. Hanne er ryggraden i vår klinikk og passer på at både pasientene og de ansatte har det bra. Hennes store hobby er dans.

Odd Peter Lillegaard (Peter) er ny i teamet. Som mange sikkert har skjønt er Peter sønnen til Odd og også han opprinnelig fra Bodø. Etter studiene valgte han imidlertid å reise til det store utland og har bodd og jobbet der de siste 14 årene. Odd Peter har de siste årene pendlet frem og tilbake til Norge. Fra England har han, i tillegg til nødvendig tannbehandling, også erfaring fra kosmetisk tannbehandling. Men nå har han altså tatt med seg katten og flyttet hjem igjen. Peter synes det er morsomt å plukke sund og sette sammen små ting og dette er noe han får bruk for i sin jobb som tannlege. Han får også utløp for sin kunstneriske side når han bygger opp en ødelagt tann så bra at du etterpå ikke ser forskjell på den og dine opprinnelige tenner. Når han ikke er på jobb så kan man treffe på ham på Stamina HOT eller dypt inne i Bodømarka.

Introduksjonstilbud

Nye pasienter får et intro- duksjonstilbud på 530,- for full undersøkelse, tannrens, salt- blåsing, samt røntgen / OPG.

Studentrabatt

Vårt samarbeid med Universitetet i Nordland medfører at vi nå kan tilby studenter 25% rabatt på undersøkelser og behandlinger.   

Gratis parkering

Vi betaler din parkering under behandlingstiden. Opplys om din parkeringssats ved skranken!