Kontakinformasjon:

Mandag - Torsdag   07.45 - 20.00  
Fredag  07.45 - 17.00
Lørdag  09.00 - 15.00

 

  
   755 222 33

 

Dronningensgt. 28,
8006 Bodø 
(I 2.etg over Meglerhuset)

 

opplevelsen
@lillegaardtannklinikk.no

 


Du finner oss her: 

Se større kart!

Tannlegeskrekk

Tannlege Odd M Lillegaard har spesialkompetanse i lystgassbehandling som også inkluderer behandling av pasienter med odontofobi/tannlegeskrekk.

Hver tiende nordmann lider av tannlegeskrekk, men i dag kan vi tilby mye hjelp og lindring for den som føler ubehag og er redd.

Det vanskeligste for den som er redd for tannlegen er mange ganger å ta kontakt med en tannlege. Det kan være bra å vite at vi ser det som en av våre fremste oppgaver å hjelpe de som er redd. Det viktigste er først og fremst at du som pasient trives og kjenner deg trygg hos oss.

Behandlingsalternativer
Som lindring og hjelp finnes det flere alternativer for den som er redd for tannlegen. De første gangene kan det av og til være aktuelt å ta beroligende tabletter som vi skriver ut resept på før du kommer inn på behandlingsrommet. Vanligvis avtar dette behovet etter noen besøk hos oss. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tennene og hører hva slags erfaring du har fra tidligere tannlegebesøk.

Snakk med oss og fortell hvordan du har det. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk og har lagt forholdene ekstra godt til rette for at behandlingen skal være smertefri og så behagelig som mulig, vi har også spesialkompetanse ved bruk av lystgass til hjelp og lindring!

Moderne tannbehandling innebærer også at forebyggelse av skader er en viktig del av behandlingen. Om det først oppstår en skade som krever behandling medfører dagens behandlingsmetoder mye mindre preparering enn før. Vi har nemlig nå materialer som både er tannfargede og som kan limes fast til tennene, noe som gjør at tennene ikke svekkes i like stor grad som tidligere.

Et godt tips til deg som er redd for tannlegen er å bestille en time hos oss i dag slik at du får snakket med oss om tennene dine. Vår erfaring er at mange er svært lettet når de først har kommet til oss og ser at det ikke var så skummelt som de først trodde.


Studentrabatt

Vårt samarbeid med Universitetet i Nordland medfører at vi nå kan tilby studenter 25% rabatt på undersøkelser og behandlinger.   

Introduksjonstilbud

Nye pasienter får et intro- duksjonstilbud på 530,- for full undersøkelse, tannrens, salt- blåsing, samt røntgen / OPG.

Gratis parkering

Vi betaler din parkering under behandlingstiden. Opplys om din parkeringssats ved skranken!